Wimex Nordic Fence - Shield Black 90cm

Nordic Fence Shield Black på 90 cm i højden er et stilfuldt holdbart hegn i komposit. Denne model sælges i fag og har en længde på 197,3 cm.

Varenummer: Wimex-Nordic-Fence-Shield-Black-90cm
Leveringstid: 2-5 hverdage

Lagerstatus: På lager

1.499,00 DDK
MolandWimex
Beskrivelse
Detaljer

Nordic Fence Shield Black - Komposit hegn med højde på 90cm.

 

Med et hegn fra Nordic Fence, så er du sikker på at kvalieten er i orden. Dette hegn har en højde på 90cm og mange vil nok betegne det som et forhave hegn. Du kan selvfølgelig opsætte hegnet, hvor du ønsker det. Du får hegnet leveres usamlet, men det er nemt at montere brædderne.

Hegnet ser meget professionelt ud og det ligner næsten et træhegn. Det er Nordic Fence Shield dog ikke, det er nemlig fremstillet i komposit, og det er meget robust og ikke mindst vedligeholdelsesfrit. Når først hegnet er sat op, så er der nærmest ingen vedligeholdelse. Det eneste der skal gøres er at vaske hegnet efter behov. Det kan fx være til forårsrengøringen. 

Nordic Fence Shield er i denne model sort og du får et stilfuldt hegn, som passer til nærmest alle haver, huse, rækkehuse mm. 

Start med at tilføje et startfag til kurven. De efterfølgende fag kan herefter tilføjes, så du kan få den passende længde på hegnet. 

Montagevejledning - Nordic Fence

Specifikationer
Specifikationer
Specifikationer
Højde 90 cm
Længde 197,3 cm
Farve Sort
Leveringstid 2-5 hverdage
Producent MolandWimex
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Wimex Nordic Fence - Shield Black 90cm