Vitavia Drivhussokkel Hera 4500

Vitavia Drivhussokkel 4500 til det sekskantede Vitavia Hera 4500 drivhusmodeller. Vælg i farve, der matcher dit nye Vitavia drivhus.

Varenummer: Vitavia Drivhussokkel Hera 4500
Leveringstid: max. 10 hverdage

Lagerstatus: På lager

Pris: 1.049,00 kr

978,00 kr
Vitavia
Beskrivelse
Detaljer

Sokkel til det sekskantede Hera 4500 drivhus

Vitavia Drivhussokkel 4500 passer til Hera 4500 drivhusene fra Vitavia. Sokkelerne er fremstillet i galvaniseret stål, og du kan vælge i farverne grå eller grøn, der matcher drivhusets farve.

Stålsokkelen er 60 mm høj og er let at samle. En drivhussokkel sikrer, at du problemfrit kan montere dit nye Vitavia drivhus efterfølgende.

Få din drivhussokkel sat godt fast

For et solidt resultat bør du vælge at punktstøbe sokkelen. Punktstøbning er godkendt af de danske forsikringsselskaber som værende ”fastgjort til undergrunden”, hvilket af de fleste forsikringsselskaber er en betingelse for at opnå dækning i tilfælde af stormskader på drivhuset. Husk altid at gennemgå din forsikringspolice for at være sikker på, at dit drivhus er dækket mod stromskader. Inden du støber, bør du sikre at grunden er plan og meget fast. Hvert hjørne af sokkelen skal forankres til jorden.

Hvis drivhuset skal monteres på et område brolagt med fliser, kan du bore igennem bundprofilen ned i brobelægningen og fastgøre med skruer og rawplugs (følger ikke med).

Se hvordan du samler og punktstøber din Vitavia drivhussokkel nemt her.

Specifikationer
Specifikationer
Specifikationer
Passer til Vitavia 4500 Hera drivhus
Højde 60 mm
Materiale Galvaniseret stål
Farver Grå eller grøn
Leveringstid max. 10 hverdage
Producent Vitavia
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Vitavia Drivhussokkel Hera 4500