Velux tophængt ovenlysvindue GPU 0068 Polyuretan m. kerne af træ

Velux tophængt ovenlysvindue GPU 0068 i omstøbt med hvid polyuretan og udvendigt beklædt med grå aluminium - Perfekt til vådrum.

Varenummer: Velux Tophængt GPU 0068
Leveringstid: 2-5 hverdage

Lagerstatus: På lager

4.459,00 DDK
Velux
Beskrivelse
Detaljer

Få maksimalt lys i dit hjem med det tophængte Velux GPU 0068 tophængte ovenlysvindue. Vinduet kan monteres i taghældninger fra 15°-90° og kan åbnes i alle positioner, hvilket gør vinduet let at rengøre.

Karm
Karmen på Velux Ovenlysvindue GPU 0068 har en kerne af træ omstøbt med hvid polyuretan, hvilket gør vinduet perfekt til fx. vådrum som badeværelser, da den vandafvisende overflade modvirker opsamling af snavs og fugt. Materialet polyurentan er vedligeholdelsesfrit og tørres let af med en fugtig klud.

Udvendigt er karmen beklædt med med aluminium.

Rude
Alle Velux vinduer er som standard udstyret med lavenergiruder, der har hærdet glas på den udvendige side og opfylder selvfølgelig bygningsregelmentets energikrav. Ruden er desuden indvendig lamineret, så glasset holdes sammen og du sikres mod splintning i tilfælde af brud.

✔ Antidug
✔ God varmeisolering
✔ Positiv energi balance udnytter solens varmeeffekt (vinter) og beskytter mod varmen (sommer).

Husk:
Dit nye Velux ovenlysvindue skal installeres med en inddækning. Inddækningerne er specialdesignede til de specifikke vinduer, så de passer præcist og giver en vandtæt forsegling mellem ovenlysvindue og tagmateriale. De er designet til at lede vandet sikkert og effektivt væk og leveres i forskellige versioner, så de matcher det specifikke tagmateriale.

10 års garanti på VELUX ovenlysvinduer.

 

Specifikationer
Specifikationer
Specifikationer
Rude --68 3-lags super lavenergirude
Udvendig beklædning Grå aluminium RAL 7043
Indvendig overflade Hvid polyuretan
Leveringstid 2-5 hverdage
Producent Velux
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Velux tophængt ovenlysvindue GPU 0068 Polyuretan m. kerne af træ