SikkertHjem SMS-kort (12 mdr.) - DK

SMS-kort med 12 måneders ubegrænset SMS-forbrug i dit SikkertHjem™ alarmsystem

Varenummer: 1729758
Leveringstid: 2-5 hverdage

Lagerstatus: På lager

Pris: 199,00 DDK

179,00 DDK
Sikkerthjem
Beskrivelse
Detaljer

12 måneders SMS-backup til dit SikkertHjem™ S6evo™ alarmsystem. Ved udløb kan kortet forlænges digitalt, så du slipper for at skulle udskifte det. Du vil helt automatisk modtage en e-mail om denne mulighed, når det er ved at være tid.

Et SikkertHjem SMS-kort giver fuld adgang til Nabohjælp Netværk funktionen, hvor alarmerings SMS'er bliver fremsendt til dig og 4 af dine naboer, venner eller familiemedlemmer, hvis uheldet er ude. Du får samtidig mulighed for at benytte din mobiltelefon som fjernbetjening til alarmsystemet, hvor du let til- og frakobler systemet via en enkelt SMS. Sidst, men ikke mindst åbner SMS-kortet op for statusbeskeder, som informerer dig via SMS om f.eks. strømsvigt.

SMS-kortet dækker 12 måneders drift af alarmsystemet i form af ovennævnte funktioner. Der tilkommer ingen omkostninger til forbrug og kortet fornyes ikke automatisk, dog vil du 21 dage inden SMS-kortets udløb modtage en mail med tilbud om fornyelse af servicen, hvorfor du derved ikke behøver at skifte kortet ud med et nyt.

VIGTIGT  SMS-kortet giver ubegrænset adgang til samtlige af systemets SMS-relaterede funktioner, herunder alarm-meldinger, status-meldinger, SMS-betjening, m.m. Kortet er begrænset til kun at arbejde med SMS og ikke taleopkald. Ønskes alarm-meldinger foretaget som opkaldsalarm, skal et alternativt SIM-kort benyttes, f.eks. et taletidkort. Brugen af SMS-kortet er underlagt SikkertHjems generelle vikår for brug. SMS-kortet kan alene anvendes i alarmer opsat indenfor Danmarks grænser. Ikke inklusive Grønland og Færøerne. Kortet vil være i stand til at fremsende sms-beskeder til modtager som opholder sig i udlandet, så længe alarmsystemet hvori kortet er isat opholder sig indenfor Danmarks grænser. SMS-kort handlet hos SikkertHjem må kun anvendes i et SikkertHjem alarmsystem. Brug af simkortet i andre mobiltelefoner, andre alarmsystemer og enhver anden form for enhed som kan kommunikerer via et simkort, er ikke tilladt og vil anses som værende brud på ihændeværende betingelser, hvilket vil resulterer i umiddelbar lukning af simkortet uden forudgående varsel.

SMS-kortet benytter Telenors netværk. Se hvor god dækning der er på din adresse her (åbner i nyt vindue).

AKTIVERING SMS-kortet skal aktiveres på www.sikkerthjem.dk/aktivering (åbner i nyt vindue) inden brug.

Specifikationer
Specifikationer
Specifikationer
Netværk Telenor 2G
Services

SMS: Ja
MMS: Nej
Tale: Nej
GPRS: Nej

Varighed 12 måneder
Leveringstid 2-5 hverdage
Producent Sikkerthjem
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: SikkertHjem SMS-kort (12 mdr.) - DK
Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?
SikkertHjem S6evo Nøglebrik SikkertHjem S6evo Nøglebrik

Pris: 59,00 DDK

48,00 DDK
SikkertHjem S6evo SmartCam - indendørs SikkertHjem S6evo SmartCam - indendørs

Pris: 699,00 DDK

579,00 DDK
SikkertHjem S6evo SmartCam - udendørs SikkertHjem S6evo SmartCam - udendørs

Pris: 999,00 DDK

779,00 DDK
SikkertHjem S6evo SmartPlug SikkertHjem S6evo SmartPlug

Pris: 249,00 DDK

229,00 DDK