Regnvandsopsamler Harcostar 220 L

Regnvandsbeholder i kraftig PVC-fri plast med 220 liters kapacitet.


Leveres inkl. koblingshane og låg.

Varenummer: 5015412
Leveringstid: 2-10 hverdage

Lagerstatus: På lager

Pris: 799,00 kr

669,00 kr
Harcostar
Beskrivelse
Detaljer

Vand din have miljøvenligt og gratis med regnvand

Synes du også, det er for dyrt at vande med vand fra hanen? Vand er dyrt og er en ressource, vi bør spare på. Når du kobler en regnvandstønde til dit nedløbsrør, kan du opsamle regnvand som både skåner miljøet, og som samtidig sparer dig for tusindvis af kroner på din vandregning. Regnvandet indeholder desuden ikke kalk og efterlader dermed ikke kalkpletter på dine planters blade eller på ruderne, hvis du anvender det til vask. 

Hvor stor en regnvandsopsamler, du har brug for, afhænger helt af dit forbrug og behov, men man kan sjældent have for meget vand i sommerhalvåret - især i tørkeperioder. Måske har du endda brug for at koble flere regnvandstønder til for at sikre en god vandmængde. Regnvandsbeholderen fyldes til gengæld hurtigt igen under en en sommerbyge -1 mm regn på 100 m2 tagflade giver 100 liter vand.

Harcostar regnvandsopsamleren har en kapacitet på 220 liter og leveres inkl. låg og koblingshane.

Stærk regnvandstønde - 100 % PVC-fri

Det kan være en fordel at hæve regnvandstønden et stykke fra jorden for, at du nemt kan fylde din vandkande - sokkel kan tilkøbes til denne model. Du kan også tilslutte en vandslange til din regnvandsbeholder. Du kan dog ikke få så højt et tryk på vandet, som når du vander fra din vandhane, med mindre du tilkobler en elektrisk pumpe, men vandet løber ganske let og løser vandingen alligevel.

Regnvandsbeholderen er fremstillet i stærkt plastmateriale, hvoraf min. 25 % er genbrugsplast. Den er desuden 100 % PVC-fri. Regnvandsopsamleren kan godt tåle frost, men det anbefales at frakoble den i vintermånederne, da vand udvider sig i frossen tilstand og kan medføre en risiko for at tønden revner, hvis den er helt fyldt.

Husk altid at sikre dig mod overløbsskader enten via et overløbskit eller montering af et udledningskit på nedløbsrøret.

Specifikationer
Specifikationer
Specifikationer
Højde 100 cm
Ø, top 64,5 cm
Ø, bund 51 cm
Kapacitet 220 liter
Vægt 6 kg
Leveringstid 2-10 hverdage
Producent Harcostar
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Regnvandsopsamler Harcostar 220 L