Redskabshus Arrow Dallas Woodridge 108

Rummeligt, flot redskabshus på 7,1 m2 til opbevaring af haveredskaber, plæneklipper, cykler m.v. Arrow Dallas Woodridge 108 redskabsskuret er fremstillet i vedligeholdelsesfrit stål med trælook. 


Leveringsinfo: Leveres med fragtmand til kantsten.

Varenummer: 5868794
Leveringstid: max. 10 hverdage

Lagerstatus: På lager

Pris: 4.895,00 kr

4.429,00 kr
Arrow
Beskrivelse
Detaljer

Rummeligt og funktionelt redskabsskur på 7,10 m2

Med et Dallas Woodridge 108 redskabshus fra Arrow får du god opbevaringsplads til havetraktor, cykler, haveredskaber m.m. Redskabsskuret har en særdeles god loftshøjde, der også giver mulighed for høje reoler til småting og giver en dejlig rummelig følelse i udhuset. 

Du får et skur, der er holdbart og stort set vedligeholdelsesfrit. Du kan let vaske belægninger, skidt og snavs af med en god autoshampoo, evt. afsluttet med en god bilvoks for at få en overflade, der er modstandsdygtig overfor grønne belægninger. Redskabsskuret er fremstillet i stærke stålplader med trælook og brune kontraster på hjørner og ved tag, hvilket giver en pænt naturligt look i haven. Stålpladerne er elgalvaniserede med en efterbehandling af grundmaling og ovnhærdet polyesterdækning, der giver en særdeles god holdbarhed i mange år frem.

Dørene er dobbelt skydedøre med specialafstivning og teflonglidere, så du altid har let adgang til dit redskabshus. Huset har også ekstra afstivninger både i sider og tag for ekstra styrke og modstandskraft eksempelvis i blæsevejr.

Saml nemt dit nye redskabsskur

Arrow redskabshuset er nemt at samle og giver dig et solidt udhus, der ikke kræver meget vedligehold. Følg blot samlevejledningen her, så har du hurtigt et nyt og holdbart redskabsskur.

Opstil redskabsskuret på en plan overflade af enten beton, fliser eller træ. Det er vigtigt med et solidt og godt forankret fundament, for at sikre at huset kan holde til kraftigere blæsevejr. Find yderligere information om forankring af redskabshuse i samlevejledningen.

Vil du gerne have trægulv i redskabsrummet, kan en stålsokkel med integrerede strøer til lægning af gulv tilkøbes.

Efter du har samlet dit nye redskabsskur, er det vigtigt, du sikrer, at eventuelle skrammer efter montering bliver påført en udendørs emalje for at undgå at området kan ruste.

Specifikationer
Specifikationer
Specifikationer
Dybde 2,42 m
Bredde 3,13 m
Højde 2,09 m
Dørmål B x H 1,40 x 1,76 m
Areal 7,1 m2
Fundament dybde 2,32 m
Fundament bredde 3,05 m
Leveringstid max. 10 hverdage
Producent Arrow
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Redskabshus Arrow Dallas Woodridge 108