Redskabshus Arrow Yardsaver 410

Pladsbesparende redskabsskur fra Arrow, der kan placeres op ad eksisterende væg. Yardsaver 410 er 3,7 m2 og giver god plads til opbevaring af cykel, plæneklipper eller andet.


Leveringsinfo: Leveres med fragtmand til kantsten.

Varenummer: 8642985
Leveringstid: max. 10 hverdage

Lagerstatus: På lager

Pris: 3.895,00 DDK

3.499,00 DDK
Arrow
Beskrivelse
Detaljer

Spar plads med redskabshuset du kan montere op ad væg

Yardsaver 410 fra Arrow er ideelt til dig, der ikke har meget plads i haven, men alligevel gerne vil have ekstra plads til opbevaring af cykler, havemaskiner, haveredskaber og lignende. Yardsaver 410 giver dig 3,7 m2 opbevaringsrum med en god højde. Denne model redskabsskur kan placeres om ad en eksisterende væg. Bagvæg medfølger, så det kan også opstilles som fritstående reskabshus.

Du kan placere de dobbelt hængslede døre i en valgfri ende af redskabsskuret, så indgangen får en placering, der passer bedst til dit behov.

Redskabsskuret er fremstillet i flotte hvide stålplader med panelform. Stålpladerne sikrer et solidt og vedligeholdelsesfrit udhus, der nemt kan vaskes, hvis der skulle komme grønne belægninger eller andet skidt og snavs.

Nyt redskabsskur på under en dag

Det er nemt og hurtigt at samle dit nye redskabsskur, hvis du har lidt snilde. Du skal blot sørge for, at du har en plan overflade, såsom fliser, beton eller sokkel af træ at opstille udhuset på og følg derefter den udførlige samlevejledning, hvor det er udførligt beskrevet, hvordan du bedst forankrer og samler dit redskabsskur, så det holder i mange år.

Hent samlevejledning til Arrow Yardsaver 410 redskabshus her.

Specifikationer
Specifikationer
Specifikationer
Dybde 1,28 m
Bredde 2,94 m
Totalhøjde 2,08 m
Dørmål B x H 0,98 x 1,52 m
Areal 3,7 m2
Fundament D x B 1,28 x 2,95 m
Leveringstid max. 10 hverdage
Producent Arrow
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Redskabshus Arrow Yardsaver 410