Redskabshuse & brændeskjul

Få ekstra plads til opbevaring i haven. Find dit nye redskabsskur i stærke og holdbare materialer til en god pris her på siden. Vi forhandler kvalitets redskabshuse fra Arrow, der er fremstillet i behandlede stålplader, der giver dit nye udhus en ekstra lang levetid, og som giver redskabsskurene en vedligeholdelsesfri overflade.

Uanset hvor meget plads du ønsker til ekstra opbevaring af plæneklipper, cykler, haveredskaber eller andet kan finde et nyt redskabsskur her. Vælg mellem de helt små modeller på 1,65 m2 og op til de store redskabsskure på 11 m2, så du kan få plads til det du har brug for.

Søger du opbevaring til dit brænde, kan du også finde brændeskure og brændeskjul her. 

1 til 15 ud af 23

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 15 ud af 23

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Redskabsrum, redskabsskur eller redskabshus? 

Redskabsrum, redskabsskur eller redskabshus - kært barn har mange navne.. og dét er et kært barn i haven, da det er et rum, hvor du kan opbevare alt det du ikke lige ved, hvad du skal gøre af. Og et redskabsrum er uunværligt for den aktive havemand og familie. 
Ved at du opbevarer dine redskaber og havemaskiner i et redskabsskur, beskytter du dine haveredskaber og havemaskiner mod regn, blæst og sol. Derved minimerer du risikoen for rust og det holder sig pænere i længere tid. Når du opbevarer i redskabsrum, holder du også bedre styr på dine redskaber, så du nemmere kan finde dem når de skal bruges, og derved holder du også nemmere orden i haven. 

Ved at du opbevarer dine redskaber i et reskabshus, beskytter du også dine ting mod tyveri. 

Et redskabsskur er også et godt sted at opbevare dine børne havelegetøj, da de nemt kan finde det, når der skal leges. 

Hvor skal jeg placere mit redskabsskur? 

Det er vigtigt at du tænker over placeringen i haven, da det ikke er ligegyldigt, hvor du sætter det op. 
Mange placerer det centralt i haven, da det skal være nemt at komme til og fra. Også hvis du opbevarer din plæneklipper i haven, er det praktisk at skuret sættes nær græsplænen.

Hvilket redskabshus skal jeg vælge? 

Da det ikke er noget man skifter ud med jævne mellemrum, er det en god idé at sætte sig grundig ind i sine behov. Som du kan se her på Netbyggemarked.dk har vi mange forskellige flotte modeller, som opfylder mange behov, og passer ind i forskellige haver. 

Du skal bl.a. overveje størrelsen, og der er det en god idé at vælge godt med plads. Derved er det nemmere at holde orden, så det er nemt at finde skovle, spader, hakken og så der også er plads til plæneklipperen

Hvis du har en lille have og ønsker at spare plads, men stadig have et rummeligt redskabsrum, er der mulighed for at købe et som kan placeres op af en allerede eksisterende væg fra Yardsaver. Dette redskabsrum er helt essentielt som cykelopbevaring, plæneklipper og meget andet. 

Brændeskjul og brændely 

Et brændeskjul er essentiel til at holde dit træ tørt og beskytte det mod vind og vejr. Samtidig er det en god idé at vælge et brændeskjul med åben front da det sikrer en god luftcirkluation til træet. 

Brænde der skal på et bål, skal helst være så tørt som muligt. Hvis træet er for vådt kan det være svært at tænde op med, og udvikler mere røg. Hvis der er stor røgudvikling, tager det lidt af fornøjelsen af at sidde omkring bålet, da røgen er tung, kvælende og svier i øjnene. Derfor anbefaler vi altid her hos Netbyggemarked.dk at du tjekker træet inden det anvendes. Hvis træet skal være helt optimalt skal fugtigheden ned på under 18 %, hvilket du kan måle med en fugtmåler.