BLACK FRIDAY

Black Friday banner

Fredag den 29. november 2019 er vi klar med store besparelser på byggematerialer og produkter til hus og have. Hold dig klar, når vi trykker på knappen og alle vores gode tilbud er online. Vi starter kl 00.01 på Black Friday.

Få adgang til vores Black Friday tilbud før alle andre - Skriv dig op til vores nyhedsbrev

* indicates required

Netbyggemarked.dk vil kun bruge den information, du giver os til at holde kontakten med dig og sende dig nyhedsbreve og relevant information. Dine godkendelser:

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet via linket i bunden af ethvert nyhedsbrev eller ved at kontakte os direkte på: salg@netbyggemarked.dk. Vi behandler selvfølgelig dine persondata med respekt. Besøg vores hjemmeside for mere information om vores persondatapolitik. Ved at klikke nedenfor accepterer du, at vi må bruge dine oplysninger i henhold til de nævnte betingelser.


Imens vi venter på Black Friday, så har vi samlet andre spændende produkter herunder.

1 til 15 ud af 19

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 15 ud af 19

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Velkommen til Black Friday hos Netbyggemarked

Black Friday hos Netbyggemarked.dk er årets største shoppedag. Du sparer mange penge på byggematerialer og produkter til hus og have. Vi er klar med vores tilbud fra kl 00:01 fredag. 

Sort fredag, som man også kan kalde Black Friday, stammer fra USA, hvor man markere dagen efter Thanksgiving. Butikkerne åbner dørene med kæmpe besparelser, hvor folk næsten kæmper om varerne. Mange kunder køber deres julegaver på Black Friday, så allerede i november er julehandlen godt i gang. Hos Netbyggemarked kan du selvfølgelig også gøre et godt kup på julegaverne Black Friday.