Wimex Nordic Fence - Dark Træstruktur 140cm

Vælger du Nordic Fence Dark træstruktur får du et komposit hegn med en utrolig holdbarhed. Denne model er 140 cm høj og har en længde på 197,3 cm.

Varenummer: Wimex-Nordic-Fence-Dark-Træstruktur-140cm
Leveringstid: 2-5 hverdage

Lagerstatus: På lager

1.499,00 DDK
MolandWimex
Beskrivelse
Detaljer

Nordic Fence havehegn - Dark Træstruktur med højde på 140cm.

Wimex Nordic Fence er en serie af komposit havehegn til dig som vil have et stilfuldt hegn i nordisk design. Hegnet er i høj kvalitet og til en rigtig god pris. Du vil opleve at få meget hegn for pengene. Du er også sikker på at få et hegn, som kan holde i rigtig mange år. 

Når du får leveret dit nye hegn, så er det ikke samlet. Heldigvis er det nemt at samle og sætte op, så du hurtigt kan få glæde af det. Hegnet kan bruges til vindafskrærmning og sikre at folk ikke kigger på dig, mens du får en kop kaffe på terrassen. 

Wimex Nordic Fence består af et startfag, hvor det medfølger to stolper. Startfaget kan stå alene, hvis dette ønskes. Det kan forlænges med efterfølgende fag, hvor der er en stolpe med. Skal du have mere end et fag, vælg da efterfølgende fag, så du ikke står med mange stolper i overskud. 

Med et hegn i komposit, så er der nærmest ingen vedligehold. Det eneste du behøver er at vaske hegnet. Dette kan f.eks. gøres til forårsrengøringen. 

Montagevejledning - Nordic Fence

Specifikationer
Specifikationer
Specifikationer
Højde 140 cm
Længde 197,3 cm
Farve Sort
Leveringstid 2-5 hverdage
Producent MolandWimex
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Wimex Nordic Fence - Dark Træstruktur 140cm