Vitavia Drivhussokkel 3300

Vitavia Drivhussokkel 3300 passer til Vitavia 3300 modeller - dog ikke Orion 5000 og Venus serien. Vælg i farve, der matcher dit Vitavia drivhus.

Varenummer: Vitavia Drivhussokkel 3300
Leveringstid: max. 10 hverdage

Lagerstatus: På lager

659,00 kr
Vitavia
Beskrivelse
Detaljer

Vælg en sokkel, der passer til dit drivhus

Vitavia Drivhussokkel 3300 passer til 3300 drivhusene fra Vitavia - dog ikke Orion 5000 og Venus serien. Sokkelerne er fremstillet i galvaniseret stål, og du kan vælge en farve, der matcher drivhusets.

Stålsokkelen er 60 mm høj og er let at samle. En drivhussokkel sikrer, at du problemfrit kan montere dit nye Vitavia drivhus efterfølgende.

For et solidt resultat bør du vælge at punktstøbe sokkelen. Punktstøbning er godkendt af de danske forsikringsselskaber som værende ”fastgjort til undergrunden”, hvilket af de fleste forsikringsselskaber er en betingelse for at opnå dækning i tilfælde af stormskader på drivhuset. Husk altid at gennemgå din forsikringspolice for at være sikker på, at dit drivhus er dækket mod stromskader. Inden du støber, bør du sikre at grunden er plan og meget fast. Hvert hjørne af sokkelen skal forankres til jorden.

Hvis drivhuset skal monteres på et område brolagt med fliser, kan du bore igennem bundprofilen ned i brobelægningen og fastgøre med skruer og rawplugs (følger ikke med).

Få din drivhussokkel sat godt fast

Se hvordan du samler og punktstøber din Vitavia drivhussokkel nemt her.

Specifikationer
Specifikationer
Specifikationer
Passer til Vitavia 3300 modeller
Højde 60 mm
Materiale Galvaniseret stål
Farver Grå eller grøn
Leveringstid max. 10 hverdage
Producent Vitavia
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Vitavia Drivhussokkel 3300