Ny

Rottefælde - GoodNature - Giftfri

Giftfri rottefælde fra GoodNature som er ekstrem effektiv 

Varenummer: 9054576
Leveringstid: 2-5 hverdage

Lagerstatus: På lager

Pris: 3.620,00 kr

2.849,00 kr
Beskrivelse
Detaljer

Rottefælde - Automatisk og giftfri 

Denne smarte rottefælde bruger et stempel til humant at slå rotten eller musen ihjel. Rotter eller mus bliver tiltrukket af lokkemidlet og bevæger sig op i fælden gennem et hul. Dermed aktiveres en CO2 patron som udløser et stempel, som dræber rotten eller musen. Dette sker meget hurtigt og humant og dyret falder til jorden. Her kan det blive taget af fugle eller rovdyr eller fjernes.

GoodNature a24 fælden er bygget ind i en stålkasse, så den er beskyttet mod vejret. Dette sikre også at mennesker og dyr ikke kan komme til skade. Rottefælden skal monteres på en væg eller stople, så rotten kan gå underfælden og stikke hovedet op i hullet, hvor stemplet venter. 

I fælden er der indbygget display, som viser hvor mange skud der er tilbage i CO2 patronen. Hver patron har 24 skud. Lokkemidlet kan holde i 4-6 månedet, hvorefter det skal skiftes. Du kan også benytte dit eget lokkemiddel, hvis du har gode erfaringer med fx korn. Dertil skal du købe en tom lokkedåse, hvor du putter dit eget lokkemiddel i. 

Fælden bliver leveret med en nøgle, så stålkassen kan låses af. 

HUSK at du aldrig må røre ved en død rotte. Brug en skovl eller en handske når du vil fjerne skadedyret, da du kan blive alvorlig syg af berøring

Tegn på rotter

Hvis du har fået rotter, er man sjældent i tvivl. Rotten efterlader en skarp og ubehagelig lugt, der minder om kloak og svinestald. 

Rotten efterlader ydermere cylinderformede ekskrementer. 

Rotter behøver ikke mere en et hul på 2 cm i diameter for at komme ind. 

Vidste du: 

  • at det kun er i tegnefilm at mus og rotter er vilde med ost. Vi anbefaler at du bruger et stykke spegepølse til at fange skadedyret med, da ost hurtigt bliver tørt og kedeligt. 

  • at mus og rotter ofte løber langs væggene da de ser dårligt. Derfor er det selvfølgelig også her, du skal sætte fælden op. 

  • at du har anmelderpligt til kommunen, hvis man opdager en rotte i huset eller på grunden. Det gælder dog ikke, hvis du møder en mus. 

Specifikationer
Specifikationer
Specifikationer
Montering Monteres på væg
Patron levetid 24 skud
Levetid lokkemiddel Op til 6 måneder
Leveringstid 2-5 hverdage
Producent Nej
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Rottefælde - GoodNature - Giftfri