Regnvandsopsamler Hyma 320 L

Kompakt Hyma regnvandsbeholder med 320 liters kapacitet. Vælg mellem sort eller grøn.

Varenummer: Regnvandsopsamler Hyma 320 L
Leveringstid: Op til 20 hverdage

Lagerstatus: På lager

Pris: 1.199,00 DDK

1.199,00 DDK
Harcostar
Beskrivelse
Detaljer

Vand haven og spar samtidig penge på vandregningen

Opsamling af regnvand giver dig mulighed for at vande din have uden at skulle bekymre dig om en høj vandregning, da regnvandet er ganske gratis. Har du eksempelvis både drivhus og køkkenhave, går der en del vand til i løbet af sommertiden for at sikre, at du kan høste friske grøntsager i hele vækstsæsonen.

Når du bruger opsamlet regnvand behøver du ikke have dårlig samvittighed, for du skåner de sparsomme drikkevandressourcer, når du vælger at vande med regnvand. Regnvand er blødt vand og indeholder ikke kalk og og efterlader ikke kalkpletter på dine planter, eller hvis du vil bruge det til at vaske dine drivhusvinduer eller andet.

Regnvandsbeholder med stor kapacitet og tilbehør

Hvor stor en regnvandsopsamler du har brug for afhænger helt af dit forbrug og behov. Måske har du brug for at koble flere regnvandstønder til for at sikre en god vandmængde især i tørkeperioder. Regnvandsbeholderen fyldes hurtigt igen i en sommerbyge -1 mm regn på 100 m2 tagflade giver 100 liter vand.

Hyma regnvandsopsamleren har en kapacitet på hele 320 liter og fylder ikke meget grundet sin firkantede form. Det gør, at du sagtens kan tilkoble den til dit nedløbsrør, selvom du har en mindre have. Du kan vælge din nye regnvandstønde i farverne sort eller grøn alt efter din smag.

Regnvansopsamleren leveres inkl. låg, koblingstaphane, vandstandsmåler og udlederkit til nedløbsrør. Regnvandsbeholderen er fremstillet i stærkt plastmateriale, hvoraf min. 25 % er genbrugsplast. Den er desuden 100 % PVC-fri. Regnvandsopsamleren kan godt tåle frost, men det anbefales at frakoble den i vintermånederne, da vand udvider sig i frossen tilstand og kan medføre en risiko for at tønden revner, hvis den er helt fyldt.

Husk altid at sikre dig mod overløbsskader enten via et overløbskit eller montering af et udledningskit på nedløbsrøret.

Specifikationer
Specifikationer
Specifikationer
Højde 135 cm
Bredde 60 cm
Dybde 40 cm
Kapacitet 320 liter
Vægt 14 kg
Leveringstid Op til 20 hverdage
Producent Harcostar
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Regnvandsopsamler Hyma 320 L