Regnvandsopsamler Harcostar 350 L

Stor regnvandsbeholder med 350 liters kapacitet. Harcostar regnvandstønden har børnesikret låg.


Leveres inkl. tilkoblingshane.

Varenummer: 5720536
Leveringstid: Op til 20 hverdage

Lagerstatus: På lager

Pris: 1.199,00 DDK

1.199,00 DDK
Harcostar
Beskrivelse
Detaljer

Opsaml dit regnvand og vand haven gratis

Der er flere fordele ved opsamling af regnvand til vanding. Regnvandet indeholder ikke kalk og efterlader dermed ikke kalkpletter på dine planters blade eller på ruderne, hvis du anvender det til vask. Desuden er regnvand en ganske gratis ressource, der sparer både på drikkevandet og ikke mindst på din vandregning. 

Hvor stor en regnvandsopsamler, du har brug for, afhænger helt af dit forbrug og behov, men man kan sjældent have for meget i sommerperioden. Måske har du endda brug for at koble flere regnvandstønder til for at sikre en god vandmængde især i tørkeperioder. Regnvandsbeholderen fyldes hurtigt igen i en sommerbyge -1 mm regn på 100 m2 tagflade giver 100 liter vand.

Harcostar regnvansopsamleren har en kapacitet på hele 350 liter.

Stærk regnvandstønde - 100 % PVC-fri

Det kan være en fordel at hæve regnvandstønden et stykke fra jorden for, at du nemt kan fylde din vandkande. Du kan også tilslutte en vandslange til din regnvandsbeholder. Du kan dog ikke få et højt tryk på vandet , som når du vander fra din vandhane med mindre du tilkobler en elektrisk pumpe, men vandet løber ganske let og løser vandingen alligevel.

Regnvandsopsamleren leveres inkl. børnesikret låg og koblingshane. Regnvandsbeholderen er fremstillet i stærkt plastmateriale, hvoraf min. 25 % er genbrugsplast. Den er desuden 100 % PVC-fri. Regnvandsopsamleren kan godt tåle frost, men det anbefales at frakoble den i vintermånederne, da vand udvider sig i frossen tilstand og kan medføre en risiko for at tønden revner, hvis den er helt fyldt.

Husk altid at sikre dig mod overløbsskader enten via et overløbskit eller montering af et udledningskit på nedløbsrøret.

Specifikationer
Specifikationer
Specifikationer
Højde 120 cm
Ø, top 78 cm
Ø, bund 61 cm
Kapacitet 350 liter
Vægt 12,5 kg
Leveringstid Op til 20 hverdage
Producent Harcostar
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Regnvandsopsamler Harcostar 350 L