Redskabshus Arrow Hamlet 86

Redskabsskur i vedligeholdelsesfrit stål med skydedøre på teflonglidere. Hamlet 86 redskabshuset er på 4,2 m2.


Leveringsinfo: Leveres med fragtmand til kantsten.

Varenummer: 8642936
Leveringstid: max. 10 hverdage

Lagerstatus: På lager

Pris: 3.145,00 DDK

2.829,00 DDK
Arrow
Beskrivelse
Detaljer

Kompakt lille redskabsskur på 4,2 m2 - perfekt til cykler eller havemaskiner

Hamlet 86 redskabshuset er ideelt til dig, der ikke har så stor en grund, men alligevel har behov for ekstra plads til opbevaring i tørvejr. De 4,2 m2 giver dig plads nok til at have dine haveredskaber, nogle havemaskiner, cykler eller lignende opbevaret i tørre omgivelser. Der er god plads til at komme ind og ud i den 1,1 m brede åbning med skydedøre. Skydedørene er specialafstivet for god styrke og monteres på teflonglidere, der giver en dør, der åbner ubesværet. Redskabshuset er også afstivet ekstra i tag og sider, så det tåler stærkt blæsevejr.

Du kan nemt rengøre redskabshuset, hvis det skulle få grønne belægninger eller lignende. Vask redskabsskuret, som du ville vaske din bil og afslut eventuelt med en god pastavoks, der forhindrer belægninger i at sætte sig for godt fast efterfølgende.

Byg selv dit nye redskabsskur nemt og hurtigt

Redskabshuset er nemt at samle. Følg blot samlevejledningen her, så har du et nyt redskabsskur i en fart. Du får et solidt redskabsrum, der kræver minimal vedligeholdelse, og som holder i mange år. Hamlet 86 er fremstillet af profilerede stålplader, der er elgalvaniserede med en efterfølgende coboltbehandling. Pladerne er grundmalet og færdigbehandlet med en ovnhærdet polyesterdækmaling, der sikrer holdbarheden på skuret.

Montér Hamlet 86 på et solidt og plant fundament af beton, fliser eller træ. Sokkelen skal være godt forankret, for at sikre holdbarheden på redskabsskuret. Du kan finde yderligere information om forankring af redskabshuser i samlevejledningen.

Ønsker du gulv i dit nye redskabshus, kan du tilkøbe en stålsokkel med integrerede strøer, så du nemt kan lægge et gulv i redskabsskuret. Husk at lægge fugtmembran under støerne for at reducere kondens.

Når du har samlet dit nye redskabsskur, er det vigtigt, du sikrer, at eventuelle skrammer efter montering bliver påført en udendørs emalje for at undgå at området kan ruste. 

Specifikationer
Specifikationer
Specifikationer
Dybde 1,82 m
Bredde 2,53 m
Højde 1,77 m
Dørmål B x H 1,10 x 1,52 m
Areal 4,20 m2
Fundament dybde 1,73 m
Fundament bredde 2,44 m
Leveringstid max. 10 hverdage
Producent Arrow
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Redskabshus Arrow Hamlet 86