Redskabshus Arrow Hamlet 1012

Stort funktionelt Arrow Hamlet 1012 redskabshus i vedligeholdelsesfrit behandlet stål på 11 m2 til opbevaring af haveredskaber, plæneklipper, cykler m.v. Redskabsskuret er med 1,4 m skydedøre på teflonglidere, der let åbnes og lukkes. 


Leveringsinfo: Leveres med fragtmand til kantsten.

Varenummer: 5868800
Leveringstid: max. 10 hverdage

Lagerstatus: På lager

Pris: 4.795,00 kr

4.429,00 kr
Arrow
Beskrivelse
Detaljer

11 mredskabsskur i vedligeholdelsesfrie materialer

Har du for lidt plads til opbevaring af cykel, plæneklipper, dit værktøj eller andet og vil du gerne have et redskabsskur, der holder i mange år uden den kræver for meget ekstra arbejde af dig? Arrow redskabshusene er fremstillet af profilerede stålplader, der er elgalvaniserede med en efterfølgende coboltbehandling. Pladerne er grundmalet og færdigbehandlet med en ovnhærdet polyesterdækmaling, der sikrer holdbarheden på skuret.

Rengøringen af dit nye redskabsskur klares nemt, som når du vasker din bil. Fjern effektivt skidt og grønne belægninger med en god autoshampoo og afslut eventuelt med en god bilvoks, der forhindrer belægninger i at sætte sig for godt fast efterfølgende.

Funktionelt og pænt redskabshus

Redskabsskuret har en 1,4 m bred åbning med specialafstivede skydedøre med teflonglidere, der sikrer dig let adgang til skuret. Redskabshuset er også afstivet ekstra i tag og sider for ekstra styrke så du får en ekstra udhusbygning, der kan holde.

Du samler nemt dit nye Arrow redskabsskur, der kan opstilles på en plan overflade af enten fliser, træsokkel eller betonsokkel. Følg blot samlevejledningen her og sørg for at skuret er godt forankret for ekstra sikring i blæsevejr. Det kan du se mere om i vejledningen.

Efter du har samlet dit nye redskabsskur, er det vigtigt, du sikrer, at eventuelle skrammer efter montering bliver påført en udendørs emalje for at undgå at området kan ruste.

Vil du gerne have trægulv i redskabsrummet, kan en stålsokkel med integrerede strøer til lægning af gulv tilkøbes.

Specifikationer
Specifikationer
Specifikationer
Dybde 3,70 m
Bredde 3,13 m
Højde 1,85 m
Dørmål B x H 1,40 x 1,52 m
Areal 11 m2
Fundament dybde 3,62 m
Fundament bredde 3,05 m
Leveringstid max. 10 hverdage
Producent Arrow
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Redskabshus Arrow Hamlet 1012