Redskabshus Arrow Dallas Woodridge 1012

Stort, flot redskabshus på 11 m2 til opbevaring af haveredskaber, plæneklipper, cykler m.v. Arrow Dallas Woodridge 1012 redskabsskuret er fremstillet i vedligeholdelsesfrit stål med trælook. 


Leveringsinfo: Leveres med fragtmand til kantsten.

Varenummer: 5868795
Leveringstid: max. 10 hverdage

Lagerstatus: På lager

Pris: 7.845,00 DDK

5.799,00 DDK
Arrow
Beskrivelse
Detaljer

Stort, funktionelt redskabsskur på 11 m2

Med et Dallas Woodridge 1012 redskabshus fra Arrow får du masser af opbevaringsplads til havetraktor, cykler, haveredskaber m.m. Redskabsskuret har en særdeles god loftshøjde, der også giver mulighed for høje reoler til småting og giver en dejlig rummelig følelse i udhuset. 

Du får et skur, der er holdbart og stort set vedligeholdelsesfrit. Du kan let vaske belægninger, skidt og snavs af med en god autoshampoo, evt. afsluttet med en god bilvoks for at få en overflade, der er modstandsdygtig overfor grønne belægninger. Redskabsskuret er fremstillet i stærke stålplader med trælook og brune kontraster på hjørner og ved tag, hvilket giver en pænt naturligt look i haven. Stålpladerne er elgalvaniserede med en efterbehandling af grundmaling og ovnhærdet polyesterdækning, der giver en særdeles god holdbarhed i mange år frem.

Dørene er dobbelt skydedøre med specialafstivning og teflonglidere, så du altid har let adgang til dit redskabshus. Huset har også ekstra afstivninger både i sider og tag for ekstra styrke og modstandskraft eksempelvis i blæsevejr.

Nyt udhus på under en weekend

Arrow redskabshuset er nemt at samle og giver dig et solidt udhus, der ikke kræver meget vedligehold. Følg blot samlevejledningen her, så har du et nyt og holdbart redskabsskur i en fart.

Opstil redskabsskuret på en plan overflade af enten beton, fliser eller træ. Det er vigtigt med et solidt og godt forankret fundament, for at sikre at huset kan holde til kraftigere blæsevejr. Find yderligere information om forankring af redskabshuse i samlevejledningen.

Vil du gerne have trægulv i redskabsrummet, kan en stålsokkel med integrerede strøer til lægning af gulv tilkøbes.

Efter du har samlet dit nye redskabsskur, er det vigtigt, du sikrer, at eventuelle skrammer efter montering bliver påført en udendørs emalje for at undgå at området kan ruste.

Specifikationer
Specifikationer
Specifikationer
Dybde 3,70 m
Bredde 3,13 m
Højde 2,09 m
Dørmål B x H 1,40 x 1,76 m
Areal 11 m2
Fundament dybde 3,62 m
Fundament bredde 3,05 m
Leveringstid max. 10 hverdage
Producent Arrow
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Redskabshus Arrow Dallas Woodridge 1012