Øl

Er der noget bedre end en dejlig tempereret øl? Næppe. Derfor kan du købe specialøl hos Netbyggemarked. Du får leveret lige til døren og så er du klar til at nyde øllen. Vi har øl på lager og til direkte levering. Øl er også den perfekte gave. Det kan være til fødselsdage og runde fødselsdage, som indflyttergave, værtsgave eller som en tak for hjælpen. Du kan helt sikkert selv finde en anledning til at give en gaveæske med øl.

4 vare(r)

pr. side

4 vare(r)

pr. side

Gennem mange 100 år er der produceret øl, og gennem tiden er der opstået mange specialøl. Øllets base består dog for det meste af humle, korn, vand og gær, hvor der i en specialøl tilføjes smag ved hjælp af lokalområdets råvarer, urter eller andet.

Der findes mange typer øl. Overordnet er det dog muligt at inddele øl i to typer, hvor undergæret er den ene og overgæret er den anden. Ønskes en undergæret øl, så gæres den ved en forholdvis lav temperatur på omkring 5-10 grader. Dette kan også kaldes en langsom gæring. Overgæret øl gærer hurtigere og dette er ved en temperatur på omkring 20 grader. Ved overgæret øl samler gæren sig oven på væsken, og ved undergæret øl falder gæren til bunds - Derved navnet.

Der findes mange typer undergærede øl, hvor den mest kendte nok er den klasstiske pilser. Overgærede øltyper kendes bl.a. som hvedeøl og ale. 

Der findes altså mange forskellige øl typer, som hver giver en unik smagsoplevelse. Hos Netbyggemarked kan du købe kvalitetes øl og vi har forskellige øltyper, læs mere på de forskellige produkter. 

Vi spørger om ide