BerryAlloc Chateau

BerryAllocs Chateau laminatgulve er gulvet, der kan give dit hjem et ekstra pift af kvalitet med det klassiske sildebens mønster. Chateau gulvet giver et elegant løft til din indretning og gør dine rum indbydende og smukke. Du kan vælge at lægge gulvene i andre møstre efter smag og behag, både i sildeben, standard (side om side) eller i ladder, hvilket giver dig mulighed for at få netop det udtryk, du ønsker i dit hjem.

Alle gulvene fra BerryAlloc er ekstremt modstandsdygtige overfor ridser og bleges ikke i sollys. Laminatgulvene er rengøringsvenlige og kræver blot en hårdt opvredet moppe. Det specialudviklede plejeprodukt vedligeholder gulvets lækre kvalitet og udseende og sikrer at du ikke får en fedtet overflade fra en forkert sæbe. Du kan købe plejeproduktet her.

Chateau gulvene fra BerryAlloc er lette at montere takket være DROP LOC®  systemet og skal blot limes på kortenden med en fugtbestandig gulvlim. Ydermere ydes der livstidsgaranti på gulvene ved brug i almen beboelse. Husk at bruge gulvunderlag, der er passer til den type overflade, du skal lægge gulv på. 

 

6 vare(r)

pr. side

6 vare(r)

pr. side