Drivhuse

Har du grønne fingre og drømmer du om at kunne høste dine egne hjemmedyrkede grøntsager og frugter? Så kan du komme et godt stykke af vejen med et kvalitets drivhus fra Netbyggemarked.dk. Vi har drivhuse i flere forskellige størrelser og typer, så du nemt kan finde drivhuset, som bedst matcher din smag og dit behov.

1 til 15 ud af 50

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1 til 15 ud af 50

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Stærke drivhuse med polycarbonat eller glas

Drivhusene er fremstillet af stærke aluminiumsprofiler, der ikke kræver en masse vedligeholdelse. De fleste drivhusmodeller kan vælges enten med traditionelt glas eller med polycarbonat. Der er fordele ved begge typer, så det er op til dig, hvad der passer bedst til din have.

Glas giver en fantastisk udsigt fra drivhuset, så hvis du også gerne vil bruge drivhuset som en ekstra skøn oase til eksempelvis morgenkaffen, er glas det mest optimale valg. Polycarbonat har den fordel, at det ikke splintrer, hvis der skulle ske et uheld med en nedfalden gren eller en bold. Samtidig holder polycarbonat en anelse bedre på varmen end glas, hvilket især er gavnligt i de kølige forårsnætter. Ved polycarbonat behøver du heller ikke at bruge eksempelvis skyggepasta eller gardiner for at sikre, dine planter ikke svides i den stærke sommersol.

Et godt fundament er altafgørende for drivhusets holdbarhed

Vælg en sokkel, der passer til dit nye drivhus for at sikre, at du får et godt fundament. Du kan vælge en Vitavia sokkel i farver, der matcher Vitavia drivhusmodellerne.

For et ekstra solidt resultat bør du vælge at punktstøbe sokkelen. Punktstøbning er godkendt af de danske forsikringsselskaber som værende ”fastgjort til undergrunden”, hvilket af de fleste forsikringsselskaber er en betingelse for at opnå dækning i tilfælde af stormskader på drivhuset. Husk altid at gennemgå din forsikringspolice for at være sikker på, at dit drivhus er dækket mod stromskader. Inden du støber, bør du sikre at grunden er plan og meget fast. Hvert hjørne af sokkelen skal forankres til jorden.

 

Hvis drivhuset skal monteres på et område brolagt med fliser, kan du bore igennem bundprofilen ned i brobelægningen og fastgøre med skruer og rawplugs (følger ikke med drivhuset).