Havemaskiner

Er du træt af hårdt og fysisk krævende havearbejde? Så lad haveredskaber og havemaskiner tage over. Måske du har tænkt på at udskifte hækkesaksen med en hækkeklipper eller den gamle benzindrevede plæneklipper ud med en støjsvag batteri plæneklipper.

Netbyggemarked.dk arbejder hele tiden på at hjælpe dig med at gøre havearbejdet lidt lettere. Du finder altid billige maskiner til haven i en høj kvalitet hos os.

 


 

Alt i maskiner til havearbejdet

Hos os kan du finde et stort udvalg i havemaskiner fra blandt andet Texas. Texas producerer havemaskiner til de fleste opgaver i haven - i høj kvalitet til gode priser. Vi har sat priserne helt i bund, og når du bestiller for over 500,- får du leveret din nye havemaskine fragtfrit. Hvad end du skal klippe hæk, fælde træer, fjerne mos, sprede gødning eller kalk, har vi produkterne, der kan hjælpe dig med at undgå tunge løft og spare dig for mange timers opslidende havearbejde. Så kan du nyde tiden på terrassen i stedet.

Find din nye plæneklipper hos Netbyggemarked.dk

Du bruger sikkert mange timer hvert år på at klippe dit græs, så derfor skal din plæneklipper jo selvfølgelig være i tip-top stand, starte nemt hver gang og klippe græsset, så du får en pæn græsplæne. Er din plæne fyldt med mos, kan du finde en mekanisk mosfjerner / plænelufter, der kan hjælpe med, at du får den flotteste mosfri græsplæne her til sommer.

Nyheder i 2019

Der kommer hele tiden nyheder til. I foråret 2019 kan du finde den nye Texas Pro Weed 700, der fjerner ukrudt og mos mellem fliserne, så let som en leg. Har du en stor terrasse, gårdsplads med pigsten eller andet vil denne smarte maskine kunne gøre dit liv meget lettere. Fjern nemt ukrudt mekanisk og giftfrit på din flisebelægning med denne ukrudtsfjerner fra Texas.

Er du kommet op i alderen, har dårlig ryg eller vil du bare gerne kunne klippe græs super nemt omkring dine bede og træer, så er der 3-hjulede plæneklippere på shoppen nu. Plæneklipperne med 3 hjul drejer nemt omkring hjørner uden, at du skal løfte i plæneklipperen og kan vælges med eller uden selvkøring. De nye plæneklippere er 4-i-1 modeller med både opsamler, bioklip, sideudkast og bagudkast, så kan du selv vælge, hvad du vil bruge.