Grillkasse 2

Dette er en af vores største grillpakker, og der er nok kød til en større havefest. Du får lækre steaks, grillpølser, spareribs og meget mere.


Bestilling senest fredag kl. 14:00 til levering førstkommende onsdag.

Ønsker du levering en onsdag længere ude i fremtiden, bedes du oplyse datoen i kommentarfeltet ved ordreafgivelse.

Varenummer: 102741
Leveringstid: Onsdag

Lagerstatus: På lager

900,00 kr
Beskrivelse
Detaljer

Grillpakke 2 - Kalveculotte, ribeye, grillpølser og spareribs - Nok til en kæmpe grillfest 

Vi elsker en god steg. Det er nemt, lækkert og saftigt. Hvad mere kan man forlange? En kalveculotte er en garanteret succes ved middagsbordet. Kødet er en mager udskæring, men det betyder bestemt ikke, at den mangler smag. Culotten kan med fordel intervalsteges for at bevare saft og den flotte lyserøde farve.


Hvad enten du vælger at skære Ribeye stegen ud til steaks eller tilbereder den, som den er, så vil stegen få mundvandet til at løbe. Den markante fedtmarmorering smelter ind i kødet under tilberedningen, og giver dig en steg eller steaks, der ikke kun er saftige, men også smagfulde.


Oksefilet steaks er til dig, der elsker smagen, fedtmarmoreringen giver til kødet, men ikke ønsker at sætte tænderne i fedtet. Fedtet sidder hovedsageligt øverst på steaks, og kan derfor fjernes efter stegningen, hvis ønsket.


Spareribs og de klassiske ringrider grillpølser er utrolig populære og behøber næsten ingen introduktion. Begge dele er fyldt med smag og skriger bare sommer og grillaftner. Det er simpelthen et must til grillen.


Grillfrankfurterne med ost og barbecue er så vanedannende, at du fremover ikke kan spise andre ostepølser igen. Vi lover, du ikke er i tvivl om, at der er ost i pølsen.

 

Grillkasse 2 er en af vores største grillpakker. Der er nok kød til den store sommerfest på terrassen. Husk at vores grillpakker også kan bruges resten af året. Kødet kan laves i ovnen eller grilles om vinteren og nydes indendøre. 

 

Klik her for inspiration til tilberedning af kødet i grillkasse 2

Indhold af grillkasse 2

900-1000 g kalveculotte - Holland
1500-1700 g hel brasiliansk rib eye - Brasilien
4 stk. oksefilet steaks (800 g) - Brasilien
5 stk. ringrider grillpølser (500 g) - Danmark
5 stk. ost/BBQ grillpølser (500 g) - Danmark
1 kg spareribs med BBQ - Danmark


Allergener:

Spareribs: MALTEKSTRAKT/BYG
Grillpølser med ost og barbecue: KOMÆLK, SELLERIFRØ, SOJAPROTEIN

 

Specifikationer
Specifikationer
Specifikationer
Samlet vægt 5200-5500 gram
Leveringstid Onsdag
Producent Nej
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Grillkasse 2