FAKRO DXF fladtagsvindue

Fladtagsvindue med fast karm. Glasset er lavet i lamineret sikkerhedsglas, der også er refleksivt.

U-værdi: 0,7 W/m²K

Vinduet leveres inkl. fastgørelsesliste.
Varenummer: FAKRO DXF fladtagsvindue
Leveringstid: 2-5 hverdage

Lagerstatus: På lager

6.699,00 kr
Fakro
Beskrivelse
Detaljer

FAKRO DXF fladtagsvindue Type F er et innovativt og topmoderne fladtagsvindue med kast karm og er den idéelle vinduesløsning til bygninger med lave taghældninger, hvor du ikke har behov for at kunne åbne vinduet. Der er lagt stor vægt på designet, de er let og elegant og sikrer et harmonisk og flot udseende indefra som udefra. Du får et flot naturligt dagslys i din bolig, hvilket er med til at højne kvaliteten og værdien af din bolig.

Høj energi effektivitet er vigtigt og det får du også med FAKRO DXF fladtagsvindue, så du sikres, at der ikke spildes udnødige ressourcer til opvarmning. Glasset er lavet i lamineret sikkerhedsglas, der også er refleksivt og derved dæmper solens varme og sikrer diskretion.

Rammen er produceret af flerkammer PVC profiler, der er modstandsdygtigt overfor sur nedbør. For at sikre energi effektiviteten er rammerne fyldt med isoleringsmateriale. Farven indvendigt er hvid (RAL 9010) og her er rammen afvisende overfor fugt i luften, hvilket sikrer holdbarheden i vinduet og gør, at det passer til montering i ethvert rum.

Du kan vælge DU6 for 3 lags lavenergi rude eller DU8 for 4 lags superlavenergi rude.

Forskellen på 3 lags lavenergi rude og 4 lags superlavenergi rude:

DU6 ruden er en energieffektiv 3-lags rude. Det ydre glas er 6 mm, hærdet og lamineret, og vinduet overholder derfor P2A-klassen som giver øget sikkerhed mod indbrud. U-værdien på hele kuplen er kun på U=0.88 W/m2K (EN12567-2). Ønsker du et vindue med en endnu lavere U-værdi, kan man bestille vinduet med en 4-lags DU8-rude. U-værdien for Type F med U8-rude er U=0.76 W/m2K (EN 12567-2). Dermed kan Type F monteres i passivt byggeri.

Type F kan monteres i taghældninger fra 2 til 15 grader. Det er også muligt at montere et XRD fundament på 15 cm, hvor det er nødvendigt - eksempelvis på græs-/tørvetage.

Alle FAKRO fladtagsvinduer leveres komplette inkl. fastgørelsesliste og er klar til montering - du skal ikke betale ekstra.

Garanti

FAKRO tilbyder 10 års garanti på alle ovenlysvinduer, der kan udvides til 20 år (forudsætter korrekt installation).

Specifikationer
Specifikationer
Specifikationer
Rude 3 lags lavenergirude eller 4 lags super lavenergi rude begge med argongas
Glas Ekstern forstærket glas - Internt lamineret glas
Farve interiør Hvid Ral 9010
Ramme Flerkammer PVC profiler
Forseglinger One
Faktor for U-værdi 0,7 W/m²K
Faktor for Ug-værdi 0,5 W/m²K
Leveringstid 2-5 hverdage
Producent Fakro
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: FAKRO DXF fladtagsvindue
Vejledning
Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?