FAKRO DEC P2 elektrisk ovenlyskuppel

Ovenlyskuppel med trådløst Z-Wave elektrisk åbne/lukke funktion med regnsensor. Glasset er lavet i 2 lags sikkerheds- og lavenergirude med lamineret glas for øget sikkerhed.

U-værdi: 1,2 W/m²K

Vinduet leveres inkl. fastgørelsesliste og er klar til montage.
Varenummer: FAKRO DEC P2 elektrisk ovenlyskuppel
Leveringstid: 2-5 hverdage

Lagerstatus: På lager

6.999,00 DDK
Fakro
Beskrivelse
Detaljer

FAKRO DEC elektrisk ovenlyskuppel Type C er en klassisk ovenlyskuppel, der giver masser af naturligt daglys i din bolig. Kuplen har elektrisk åbne/lukkefunktion med regnsensor med det trådløse Z-Wave system.

Ovenlyskuplen er udstyret med en 2-lags sikkerheds- og lavenergirude med lamineret glas, som giver øget sikkerhed mod indbrud (P2-klasse). Vinduet har en innovativ og patenteret kuppel i langtidsholdbar polycarbonat. Det er kendetegnet ved en meget høj modstandsstyrke (kraftig regn, hagl og slag). En speciel behandling på yderdelene beskytter kuplen mod solens UV-stråler.

Den faste karm er produceret af flerkammer PVC profiler og er fyldt med isoleringmateriale, så energi effektiviteten sikres. Indvendigt er karmen hvid (RAL 9010) og den er modstandsdygtig overfor fugt i luften. Du kan dermed installere ovenlyskuplen i alle typer rum.

U-værdien på hele kuplen er blot på rekordlave U=1.2 W/m2K (EN 12567-2) hvilket er hele 14% lavere end for nærmeste konkurrent når samme beregningsmetode benyttes og tilsvarende størrelse sammenlignes. 

Type C kan monteres i taghældninger fra 2 til 15 grader. Det er også muligt at montere et XRD fundament på 15 cm, hvor det er nødvendigt - eksempelvis på græs-/tørvetage.

Alle FAKRO Ovenlyskupler leveres komplette inkl. fastgørelsesliste og er klar til montering - du skal ikke betale ekstra.

Garanti

FAKRO tilbyder 10 års garanti på alle ovenlysvinduer, der kan udvides til 20 år (forudsætter korrekt installation).

Specifikationer
Specifikationer
Specifikationer
Rude 2 lags sikkerheds- og lavenergirude med argongas
Kuppel Langtidsholdbar polycarbonat.
Farve interiør Hvid Ral 9010
Ramme Flerkammer PVC profiler
Forseglinger  
Faktor for U-værdi 1,2 W/m²K
Faktor for Ug-værdi 1,1 W/m²K
Leveringstid 2-5 hverdage
Producent Fakro
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: FAKRO DEC P2 elektrisk ovenlyskuppel
Vejledning