Ovenlysvinduer

Hos Netbyggemarked.dk har vi ovenlysvinduer fra de kendte producenter. Du finder ovenlysvinduer i flere størrelser og god kvalitet. Netbyggemarked.dk forhandler kun kvalitetsprodukter, også når det gælder vinduer. Mange vinduer har f.eks. argongas i glasset, hvilket giver en god isolering.

Få et mere lyst og venligt rum med ovenlysvinduer og gør rummet mere indbydende og anvendeligt

Ovenlysvinduer er en fantastisk måde at få mere lys i hjemmet. Vinduet trækker nemt dagslyset ind, og kan kaste lys over hjemmets mørke kroge. Hos netbyggemarked.dk får du ovenlysvinduer i højeste kvalitet, med mange gode egenskaber. Vi har vinduer som kan bruges både på fladt og profileret tagmateriale.

Spar på elregningen 

Med ovenlys fra taget, får du dobbelt så meget lys ind i boligen, som ved et almindeligt lodret facadevindue. 

Ved at bruge ovenlysvinduer i boligen, skaber du nemt et mere lyst og venligt rum. Ovenlysvinduer kan desuden placeres strategisk i hjemmet, så det mindsker energiforbruget af kunstig belysning. Fx kan det placeres over spisebordet hvilket giver en æstetisk oplevelse og lyset fra alle årstider kan nydes mens der spises.

Masser af muligheder af ovenlysvinduer i flere forskellige modeller 

Hos netbyggemarked.dk forhandler vi Fakro vinduer, hvor du kan tilvælge pakkeløsninger, så du får alt hvad der skal bruges til ovenlysvinduer. Fakro vinduer er af udsøgt kvalitet og har innovative løsninger. 

Vi forhandler både tophængte og vippe ovenlysvinduer, og ovenfor kan du klikke dig ind og finde den løsning, som passer dig bedst. 

Vippevinduet er det mest benyttede vindue, som betjenes ved hjælp af et håndtag. Håndtaget har en indbygget bremse, som gør at vinduet kan efterlades i den position, som du ønsker. 

De tophængte vinduer har en udskyderstang med huller i, i stedet for et håndtag. Ved hjælp af stangen, kan vinduet også sættes i den position, som passer dig,