Ovenlysvinduer

Hos Netbyggemarked.dk har vi ovenlysvinduer fra de kendte producenter som Velux, Fakro og Axis. Du finder ovenlysvinduer i flere størrelser og god kvalitet. Netbyggemarked.dk forhandler kun kvalitetsprodukter, også når det gælder vinduer. Mange vinduer har f.eks. argongas i glasset, hvilket giver en god isolering.

Få et mere lyst og venligt rum med ovenlysvinduer og gør rummet mere indbydende og anvendeligt

Ovenlysvinduer er en fantastisk måde at få mere lys i hjemmet. Vinduet trækker nemt dagslyset ind, og kan kaste lys over hjemmets mørke kroge. Hos netbyggemarked.dk får du ovenlysvinduer i højeste kvalitet, med mange gode egenskaber. Vi har vinduer som kan bruges både på fladt og profileret tagmateriale.

Spar på elregningen 

Med ovenlys fra taget, får du dobbelt så meget lys ind i boligen, som ved et almindeligt lodret facadevindue. 

Ved at bruge ovenlysvinduer i boligen, skaber du nemt et mere lyst og venligt rum. Ovenlysvinduer kan desuden placeres strategisk i hjemmet, så det mindsker energiforbruget af kunstig belysning. Fx kan det placeres over spisebordet hvilket giver en æstetisk oplevelse og lyset fra alle årstider kan nydes mens der spises.

Masser af muligheder af ovenlysvinduer i flere forskellige modeller 

Hos netbyggemarked.dk forhandler vi Fakro vinduer, hvor du kan tilvælge pakkeløsninger, så du får alt hvad der skal bruges til ovenlysvinduer. Fakro vinduer er af udsøgt kvalitet og har innovative løsninger. 

Vi forhandler både tophængte og vippe ovenlysvinduer, og ovenfor kan du klikke dig ind og finde den løsning, som passer dig bedst. 

Vippevinduet er det mest benyttede vindue, som betjenes ved hjælp af et håndtag. Håndtaget har en indbygget bremse, som gør at vinduet kan efterlades i den position, som du ønsker. 

De tophængte vinduer har en udskyderstang med huller i, i stedet for et håndtag. Ved hjælp af stangen, kan vinduet også sættes i den position, som passer dig, 

Velux ovenlysvinduer

Mange kommer helt automatisk til at tænke på Velux, når man ser eller snakket om ovenlysvinduer. Dette er der en god grund til. Det var nemlig Velux, som blev grundlagt af Villum Kann Rasmussen i 1941, der introducerede tagvinduet som vi kender det i dag.

Velux vision var dengang at omdanne gamle og mørke loftrum til lyse stuer eller lejligheder, hvor man kunne nyde solens stråler, gennem vinduet i taget. Velux vision er i dag den samme, men siden har vinduet udviklet sig og der er kommet flere modeller og former for ovenlysvinduer. I dag er elektriske vippevinduer og solcelle ovenlysvinduer og en del af Velux sortimentet. Selvom idéen om Velux vippevinduet og ovenlysvinduet har mange år på bagen, så har koncernen udviklet sig meget siden 1941, hvilket ses med de elektriske vinduer 

Køb kvalitets ovenlysvinduer fra Netbyggemarked.dk

Hos Netbyggemarked.dk har vi et stort udvalg af ovenlysvinduer samt vippevinduer fra Velux. Vælger du Velux eller en af vores andre mærker, så er du sikret god kvalitet og god holdbarhed i mange år frem. Du vil ikke fortryde det, hvis du vælger et kvalitets vindue fra Netbyggemarked.dk. 

Netbyggemarked.dk har også tilbehøret til dit Velux ovenlysvindue. Du kan få isoleringssæt, invendige lysningspaneler, inddækning til Velux ovenlysvinduer eller den populære Velux markine til at beskytte mod solen på solrige dage.