Brændeovn Aduro 18

Unik og flot brændeovn i støbejern. Den flotte ellipseform gør, at Aduro 18 fylder minimalt ud i rummet og kan tage brændestykker på hele 50 cm.

Varenummer: 1877283
Leveringstid: 5-7 hverdage

Lagerstatus: På lager

Pris: 11.995,00 DDK

9.589,00 DDK
Aduro
Beskrivelse
Detaljer

Brændeovn i flot ellipseform og unikt støbejerns design

Aduro 18 er er helt unikt brændeovn med sine dobbeltkrumme former, der giver ovnen et let udryk. Støbejernet giver nogle helt unikke muligheder for at give brændeovnen sin unikke rundede form med den grovkornede overflade og de flotte detaljer. Brændkammeret er ekstra bredt og kan tage brændestykker, der er op til 50 cm i længden. Her sparer du altså lidt tid med at save brændet til korte stykker. Den ekstra bredde gør også, at der bliver et flot indkig til flammerne, så du får ekstra hygge i stuen.

Brændeovnen har låge under brændkammeret, hvor du passende kan opbevare pejsetilbehør. Desuden fylder Aduro 18 kun ganske lidt ud i rummet og giver mere plads at bevæge sig rundt på.

Funktionalitet og god virkningsgrad

Nogle af brændeovnens gode funktioner er blandt andet Aduro-tronic, der automatisk tilpasser luftindtaget for optimal afbrænding af træet. Du kan spare helt op til 40 % af dit brænde, da Aduro-tronic automatikken gør, at du ikke behøver at indstille luftindtaget på ovnen manuelt. Så du kan bare læne dig tilbage og nyde en god kop kaffe og se på flammerne imens.

Du behøver heller ikke at pudse ruderne hele tiden for at kunne se bålet. Aduro 18 er udstyret med såkaldt rudeskyl, hvor varm luft blæses ned over ruden og sikrer, at denne ikke tilsodes. Rene ruder forudsætter altid et godt træk i din skorsten, og at dit træ er passende tørt og af god, ren kvalitet.

Miljøvenlig og pengebesparende

Aduro 18 er endnu en svanemærket konvektions brændeovn fra Aduro. Svanemærkede brændeovne skal leve op til strengere krav for udledning af sundhedsskadelige partikler, end traditionelle og ældre brændeovne. Det betyder, at du roligt kan tænde op uden at bekymre dig om, at din brændeovn ikke er miljørigtig. En ny brændeovn er en god investering, da du kan spare mange penge på brænde i årene fremover, fordi de nye konvektionsovne udnytter varmen fra brændet optimalt.

Se mere om hvordan du betjener din brændeovn bedst her

Specifikationer
Specifikationer
Specifikationer
Aduro 18 brændeovn
Effekt   Mål
Nominel effekt 6,5 kW   Røgafgang diameter top/bag Ø 150 mm
Driftsområde 3-9 kW   Ydre mål (HxBxD) 99,4 x 77,1 x 38,5 cm
Opvarmer 30-140 m2   Afstand fra center røgstuds til brændeovnens bagkant 19,1 cm
Virkningsgrad 78 %   Afstand fra gulv til center bagudgang 85,2 cm
Energiklasse A   Højde røgstuds over gulv 98,2 cm
      Brændkammerbredde 51 cm
Godkendelser   Brændelængde max 50 cm
Svanemærket, NS 3058, CE & EN13240   Vægt 150 kg
Afstand til brændbart materiale   Specifikationer
Bagud 22,5 cm   Rudeskyl Ja
Til siden 35/11 cm   Konvektionsovn Ja
Bag ovn med isoleret røgrør 15 cm   Primær, sekundær og tertiær luft Ja alle
Møbleringsafstand 110 cm   Askeskuffe Ja
      Aduro Tronic Ja
Mulighed for udvidet garanti: Registrer dit køb her
Leveringstid 5-7 hverdage
Producent Aduro
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Brændeovn Aduro 18