BerryAlloc Grand Avenue

Lad de ekstra lange og ekstra brede gulvplanker løfte din indretning til nye højder af elegance og skønhed. Bredden og længden på gulvbrædderne giver dine rum en visuel rummelighed ud over det sædvanlige.

Grand Avenue gulvene får sin stærke holdbarhed fra den 0,6 mm tykke højtryksoverflade. Det er dobbelt så tykt som traditionelle laminat gulve. Dette betyder, at alle high-tech laminat gulve har enestående slidstyrke, hvilket medfører at de ubesværet kan holde over tid. De er klassificeret som de stærkeste laminatgulve på markedet (Klasse 34 -AC6) og er idéelle til både privat boliger og butikker, kontorer, hoteller og lignende.

BerryAlloc's Grand Avenue højtryks laminat gulve er lavet med det ekstra stærke ALU LOC låsesystem, der gør gulvene endnu hurtigere at lægge og som holder i samlingerne. Du kan lægge op til 100 m² eller op til 10 m i længden uden at skulle bruge overgangslister. Disse unikke kvaliteter, sammen med et bredt udvalg af farver i en række af forskellige overflader, gør BerryAlloc højtrykslaminat til det foretrukne gulv verden over. 

1 til 15 ud af 20

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 15 ud af 20

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2