BerryAlloc Højtrykslaminat Gulve

Leder du efter nyt gulv til boligen i moderne design og slidstyrke ud over det sædvanlige? Vælg et højtryks laminatgulv, når dit nye gulv være både stærkt og smukt. Højtrykslaminat gulvene fra BerryAlloc er gulve, der holder til at blive brugt på kontoret, i caféen, butikken, i hjemmet - også med småbørn og hunde.

Med sin uovertrufne styrke får du her et nyt flot gulv, der holder til hverdagsbrug i mange år frem. Berry Alloc højtryks laminatgulve er klasse 34/AC6 og du får livstidsgaranti ved brug i boligprojekter og 10 års garanti ved brug i kommercielt brug.

Vælg mellem 63 forskellige designs i BerryAlloc´s Original eller Grand Avenue serie.

1 til 15 ud af 63

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 15 ud af 63

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ultrastærkt låsesystem - let at lægge dit nye gulv

Gulvene leveres med BerryAllocs patenterede ALULOC låsesystem i aluminium, hvilket gør gulvene ekstra stærke og tætte ved samlingerne. Men det er ikke kun styrke, der er i fokus. Det gør det også let for dig, at montere dine nye gulve. Så uanset om du er gør-det-selv håndværker eller ikke har prøvet at lægge gulv før, så gør det simple ALULOC låsesystem, det nemt for dig at lægge dit nye gulv.

Laminatgulve med indbygget lyddæmpende underlag

Lyden af hundepoter eller børn, der leger med klodser på gulvet og øvrigt støj reduceres med mere end 19 dB, da alle højtrykslaminat gulvene leveres med fastmonteret lyddæmpende Silent system underlag. Hårde gulvtyper i meget åbne hjem, kan godt give et dårligt lydmiljø, men det er slet ikke nødvendigt at bekymre dig om, når du vælger et gulv med Silent System akustisk underlag.

Gulve, der ikke kræver meget vedligeholdelse

Hvis gulvpleje ikke er en af de områder, du vil beskæftige dig meget med, er et højtryks laminatgulv at foretrække frem for trægulve eller gulvtæpper. Gulvene vandafvisende overflade og er antistatiske, hvilket gør dem særdeles allergivenlige. Det kræver ikke meget tid at holde dit Berry Alloc gulv pænt. Efter en støvsugning og en gulvvask med en hårdt opvredet moppe er gulvet ligeså flot som nyt igen.

Husk at købe Berry Alloc tilbehør og plejemidler til gulve.