Alarm & sikkerhed

Føler du dig tryg og er sikkerheden i top i dit hjem? Usikkerheden omkring indbrud i hjemmet, hver gang hjemmet forlades, vil altid være der. Men med en alarm fra SikkertHjem S6evo, kan du slippe for utrygheden for dig og din familie. Bevægelsessensorer holder øje med, at der ikke er bevægelse i hjemmet, når der ikke er nogen hjemme. Alarmsystemet forbindes til internettet via Wifi eller Lan-kabel, og vi tilbyder også SMS-back up, hvis internetforbindelsen fejler.

Det at have en alarm har en præventiv virkning i sig selv, og med vores alarmpakke gør du, hvad du kan, for at sikre dit hjem mod tyveri og indbrud. SikkertHjem S6evo alarmer er sikre, pålidelige og fuld af funktioner, som løfter dit alarmsystem til et helt nyt niveau.


Vi tilbyder startpakker både til dig, der bor i hus, eller hvis du bor i lejlighed.

1 til 15 ud af 21

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 15 ud af 21

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Det er aldrig for sent at sikre huset mod indbrud, dog hellere i dag end i morgen 

Når du skal have sikret dit hjem mod indbrud, er det en god idé at tænke som en tyv.. og hvordan gør man det, når man ikke er en indbrudstyv? - man begynder at forestille sig hvad tyven kan bruge til at komme ind i hjemmet. Fx er det vigtigt at låse stiger og værktøj inde i værkstedet eller i et skur. Værktøj og stiger kan han bruge til at komme ind med, og værktøjet er der mulighed for at sælge videre når han er færdig med at tømme dit hus. Ydermere er det en god idé at gemme dyre designer lamper og andre værdigenstande væk fra vinduerne. Det tyven kan se ude fra, er det han går ind efter. 

Der er store forskelle på hvor indbruddene finder sted. Som hovedregel er der størst risiko for indbrud i de større byer, og forstæderne. Samtidig er der mindre risiko i mindre byer og på landet. De fleste indbrud sker i dagtimerne, da de fleste er på arbejde der. Men tyvene slår også til andre dage, fredag er fx den mest travle dag, og lørdag kommer lige efter. De fleste har travlt med at besøge familie og venner de aftener, og derfor står mange hjem også tomme den aften. Statistikken siger også at jul og ferier er den tid på året, hvor der sker flest indbrud. 

Kender du følelsen af at komme hjem til et koldt og mørkt hjem?

Med smartplug kan du tænde lyset, når du er på vej hjem om aftenen. De fleste kender følesen af at komme hjem til et hjem som er mørkt. Det kan føles en smule trist, og tomt. Ved at have tændt lyset via din smartplug på vej hjem, får du følelsen af lys og varme, når du træder ind af døren, og du kommer til at føle dig velkommen på en helt speciel måde i dit eget hjem.

Hvad skal jeg gøre hvis jeg gerne vil sikre hjemmet mest muligt?

Hvis du gerne vil sikre dig endnu mere mod indbrud i hjemmet, er det en god idé at få installeret et alarmsystem fra Sikkerthjem.
Sikkerthjem alarmsystemer kan du sammensætte lige så det passer til dine behov, og dit hjem.
En god løsning er at købe startpakkerne, der er både til villa og lejlighed, og dermed har du en god grundpakke, som du har mulighed for at bygge videre på.
Husk også at tilkøbe klistermærkerne til ruderne, da de også har en præventiv virkning.

Hvad hvis uheldet er ude?

Sikkerhedssystemet sættes til når du er afsted, og fortæller dig via en SMS hvis der kommer ubudne gæster, mens du ikke er hjemme*
Derved kan du kontakte din nabo, så han kan gå over og se om alt er ok.
Tit bruger indbrudstyve også vinduer som ikke kan ses fra vejen. Så hvis du fx er ude og rejse, kan dit hjem stå med et åbent vindue længe, hvor vind og vejr kan lave ravage, eller dyr kan gå direkte ind i hjemmet.
Ved at have en alarm får du besked på rejsen, og du kan få lukket af, til du kommer hjem, og kan tage dig af udfordringerne.

* Hvis du vil have SMS, skal du tilkøbe simkort som sættes i alarmen